מי ומה - גמר #3
מה אומרת הסטטיסטיקה? מי השופטים? מי משדר? מה עוד מעניין? מה היה לבר טימור ודני פרנקו להגיד? כל המי ומה לקראת המשחק השלישי בסדרת גמר הפלייאוף מחכים לכם בכתבה הבאה
13/06/2023
נגד מי משחקים?
מכבי ת"א
מה משחקים?
גמר הפלייאוף, המשחק השלישי בסדרת הטוב מ-3
מה עם כרטיסים?
כל הכרטיסים נמכרו
מי שופט?
ספי שמש, עומר אסתרון, עמית בלק
מי משדר?
5SPORT
מי משחק?
סגל הפועל: אייל הראל, אקסבייר מנפורד, גיל בני, בר טימור, אדם אריאל, ג'יילן הורד, עידן זלמנסון, נבות ינאי, צ'ינאנו אונואקו, תומר גינת, ג'ורדן מקריי, ג'ייקובן בראון.
סגל היריבה: לורנזו בראון, ווייד בולדווין, ג'רל מרטין, רפי מנקו, רומן סורקין, גיא פניני, ג'ון דיברתולומיאו, ג'ייק כהן, תומר אגמון, אלכס פוית'רס, יפתח זיו, בונזי קולסון
מה אומרת הסטטיסטיקה?
- הפועל היא הקבוצה השלישית אי פעם שמנצחת בארבעה משחקים שונים באותו פלייאוף בלמעלה מ-30 הפרש.
-
הפועל שברה במשחק השני בסדרה את שיאי המועדון לנקודות בדרבי ולהפרש בדרבי.
- הפועל השוותה את ניצחון השיא שלה אי פעם בפלייאוף וקבעה שיאי מועדון חדשים בפלייאוף בשלשות (15), ובמדד (148).
מה עוד מיוחד?
-
שימו לב: ע"פ הוראות המשטרה - לא תתאפשר כניסה עם תיקים לאולם ויהיו בדיקות קפדניות בכניסה. אנו ממליצים לבוא מוקדם ככל המתאפשר.
-
הערב - הקרנה מיוחדת של המשחק לאוהדי הפועל בלבד תתקיים ב-"זויפער" (הברזל 11, תל אביב) וב-"זיגל בר" (כורזין 5, גבעתיים) כניסה החל מהשעה 20:00. שימו לב - מספר המקומות בשני הברים מוגבל, ולכן מומלץ מאוד להזמין שולחנות מראש.
טלפונים לשמירת מקומות (ניתן להתקשר ולשלוח וואטסאפ):זיגל: 054-971-7171זויפער: 054-590-1564
מה אומרים?
דני פרנקו: "התפקיד שלי ושל השחקנים זה אך ורק להיות מרוכזים בכדורסל ולנסות להוציא לפועל את החלומות שלנו. ואני מקווה מאוד שנעשה את זה".
בר טימור: "נבוא להמשיך ולעשות את הדברים שעובדים לנו טוב. אנחנו רוצים וחולמים. עברנו המון דברים העונה והכל מתרכז למחר. אני בטוח שיהיה משחק קשה ואגרסיבי אבל אני מקווה שהמשחק ילך לטובתנו. אני מקווה ומאמין".