שחקן החודש הישראלי בליגת ווינר סל: ים מדר
למרות פציעה בברכו, הגארד בן ה-24 של הפועל סייע להשיג מאזן 1:7 מרשים עם הופעת שיא בדרבי העירוני, לצד 25 נקודות מול הפועל חולון.
03/04/2025
שחקן חודש פברואר-מרץ הישראלי בליגת ווינר סל, על פי הצבעת התקשורת, הוא ים מדר. ים, שמתמודד עם פציעה בברכו, אמנם לא שיחק בכל המשחקים בתקופה האחרונה, אך לא האט בקצב המרשים שלו והיה אחד הברגים המרכזיים ברצף שבעת הניצחונות של הקבוצה. בתגובה לבחירה אמר: "אני שמח מאוד על הבחירה, תודה רבה לכל מי שהצביע עבורי". בסך הכל העמיד מדר בחודשים פברואר-מרץ ממוצעים של 13.5 נקודות, 4.0 ריבאונדים, 6.2 אסיסטים ו-1.8 חטיפות למשחק, כשהוא מדייק ב-67% לשתי נקודות.
מדר פתח את חודש פברואר עם שמונה נקודות, שמונה אסיסטים ושישה ריבאונדים בהפסד הדרמטי להפועל ב"ש/דימונה. לאחר שנעדר מהמשחק מול הפועל עפולה בעקבות הפציעה בברכו, מדר שב עם תצוגת שיא בדרבי התל-אביבי – שבו סיים עם 14 נקודות, שישה ריבאונדים, חמישה אסיסטים ושלוש חטיפות, כשהוא הטריף את הקהל עם שתי חסימות אדירות על ליוואי רנדולף במתפרצת במרווח של קצת יותר מדקה, ומלבד זאת מצא את ג'ונתן מוטלי להטבעה מהדהדת.
אחרי שנח במשחק מול הפועל גליל עליון, שב מדר לפרקט במחזור ה-19 מול הפועל חולון, הפעם מהספסל, וקבע שיא עונתי של 25 נקודות, ב-5/7 לשתיים ו-3/5 לשלוש לצד 6/6 מהקו. ים היה דומיננטי בשני צדי המגרש והוביל את הפועל להתאוששות מפיגור במחצית, עם רבע אחרון חזק במיוחד שבו קלע ארבע נקודות רצופות כולל סל קשה בסוף שעון הזריקות, בדרך לשיא עונתי של 31 נקודות מדד.